woensdag 28 juni 2017

Thumbs & Cats...

Het heeft er alle schijn van dat de derde jaargang van deze MMMP-blog slechts moeizaam uit de startblokken raakt. Was ik eerst de verjaardagsaankondiging al vergeten, dan blijkt ook de ten tonele voering van enkele gortdroge konijnen weinig los en al evenmin iets goed te maken. De juni-hitte heeft er natuurlijk wat mee te maken gehad, maar ook het feit dat uw schrijvende medemens de voorbije weken in afwachtende houding zat uit te kijken naar een voor overmorgen ingeplande ingreep. Een ablatie, om mijn bij tussentijden al te enthousiaste rikketik beter in het gareel trachten te houden. We gaan er vanuit dat dit de stilaan minder efficiënt wordende werking van mijn medicatie kan vervangen en de boel weer op de rails zal krijgen. Ik heb vertrouwen in de medische wetenschap en de bijhorende technieken, maar mocht U vrijdag tussendoor een vrij moment hebben, weinig of niks om handen en toch de tijd om aan mij te denken dan zeg ik geen neen tegen wat extra duimwerk. Alvast bedankt. Alle bee(s)tjes helpen... 

Zo is het toch ook bij onze Cats gelopen denk ik dan maar, iedereen wild enthousiast en uiteindelijk terecht fier op een zeer gewaardeerd eindresultaat. Maar in de aanloop naar de finalerondes "duimen" tot half België er de kramp van kreeg. Want zeg nu zelf: twee puntjes over tegen Montenegro, ééntje tegen Rusland na overtime en vier tegen Letland. Hoe nipt kan een voorronde verlopen? En, tot zover,  deze keer dus "net wél". We hebben het, van dichtbij zelfs, een paar keer net anders meegemaakt. Toen was het jammer, maar helaas. Nu valt er al heel wat net iets beter in zijn plooi, op en naast het terrein. In de kwartfinale ging Italie al veel duidelijker voor de bijl en in de kleine finale was Griekenland geen partij, en "brons" het logisch gevolg. Tussendoor in de halve finale op een oppermachtig Spanje gebotst dat veel te sterk was voor onze Cats, maar dat tot daar aan toe. Goed signaal om te blijven werken. En dus zijn de felicitaties hier op hun plaats en mag er met vreugde gevierd worden. Wel beseffend dat alles zijn tijd heeft en ook het "be there in the right place, at the right time..." zijn rol speelt. Dan moet je het nog afmaken, en dat heeft dit team prima gedaan. Van harte gefeliciteerd!!! En de foto dan, heer Polo? Neen, dat is geen vergissing. Die is voor alle Belgian Cats: van toen, nu en straks... en voor de klassiekers van Broadway!

2 opmerkingen:

 1. Efkes duim duim duim voor morgen. Internet in.Pyreneeën is twijfelachtig. Nu even wel, vandaar.Morgen onderweg zeker nog geduim. Tot gauw, maat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marco,
  Een litteken op je hart! We wensen je veel succes, een goeie recup en veel beterschap na deze ingreep.
  We duimen zeker morgen! Coraggio e in bocca al lupo!!
  Ciao

  BeantwoordenVerwijderen