vrijdag 24 november 2017

De volgende...

Hier is ie dan: nummer drie!! Hij bleek later toch wel geïnteresseerd en wilde absoluut ook in beeld. Meer zelfs: hij maakte aanstalten om de camera van heel dichtbij te komen bekijken. Curieuze neuzeke... Nog maar net op de Polderse bodem neergepoot en al direct vrank en vrij diep in de lens willen blikken. Rechttoe rechtaan! Zalige fotoshoot met zo'n onbeschroomde brok pasgeboren Galloway-kalf. Voorlopig nog zonder oormerk, en da's natuurlijk mooier voor de foto's. Hij werd zelfs ietwat opdringerig, tot op het randje van. Maar grensoverschrijdend ga ik zijn gedrag nu ook niet noemen, die weet nog van niks natuurlijk. Denk ik.

Het gaat een hele uitdaging worden, maar als ik nu eens (probeer) op (bijna) dagelijkse basis een rondje door de Polder te maken? Mét camera uiteraard! En dan proberen de evolutie van die gasten in beeld te brengen. Kan druk worden natuurlijk, maar waarom niet? Met dank aan Rosine B. voor de hint... 

1 opmerking:

  1. Interessant! Op de site van natuurpunt.be kan je lezen dat die runderen o.a. in de Hobokense polder staan voor het begrazingsproject. Verder lees ik dat de runderen erg zachtaardig zijn en geen (menselijke) hulp nodig hebben bij het kalven!! Dus Marco...verder met de fotoshoot.
    Ciao

    BeantwoordenVerwijderen